TeamAlert Folks 5 Mobil
 • We are GroupAlert

  Vi er GroupAlert

  Erfarne og inspirerte fagfolk

  Fram Web er selskapet bak GroupAlert. Med over 10 års erfaring som tilbyder til både offentlig og privat sektor med robuste og intuitive tjenester for befolkningsvarsling, vet vi hvordan man best når de riktige personene når det virkelig gjelder.

  Teamet vår består av både erfarne fagfolk og unge, inspirerte nykommere, klare til å tilby en tjeneste bygget på en solid base av veletablert teknologi, med banebrytende nye muligheter.

  Den norske utvikleren av kraftige og sikre løsninger for telefonisk varsling

  Den norske utvikleren av kraftige og sikre løsninger for telefonisk varsling

  Fram Web er en norsk teknologibedrift som leverer multi-kanal varslingsløsninger til offentlige etater i Norge, og bedrifter over hele verden. Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo og Trondheim.

  Fram Web designer, utvikler og drifter alle sine varslingsløsninger i Norge. Vi bruker konsekvent nasjonalt språk på våre produkter.

  Fram Web har kostnadeffektive, sikre og brukervennlige løsninger. Våre produkter driftes på Digiplex som er ISO 27001 godkjent. Alle våre produkter er iht GDPR. Vi oppbevarer kun data som tjener formålet. Vi videreselger aldri opplysninger til 3. part.

  Les mer

  Digital kommunikasjon med alle innbyggere og bedrifter i Norge

  Digital kommunikasjon med alle innbyggere og bedrifter i Norge

  Varsling 24 er Fram Webs innovative produkt for varsling av innbyggere i Norge via SMS, talemelding og e-post. Varslinger sendes ut med inntil 150.000 SMS pr time. Loggføring utføres i sanntid. Varsling 24 har rik funksjonalitet og et svært enkelt brukergrensesnitt.

  Varsling 24 er utviklet i Norge for norske forhold.

  Varsling 24 inneholder moduler for beredskapsvarsling, gruppevarsling, lokasjonsvarsling og befolkningsvarsling.

  Les mer

  Hold dine ansatte trygge

  Hold dine ansatte trygge

  Hvordan når du dine ansatte når det virkelig gjelder? Det er ikke sikkert at alle leser epost meldingen eller meldinger i andre interne kanaler med med én gang. Med Team Alert kan du sikre at dine ansatte får beskjeden i løpet av sekunder.

  Mottakerne varsles med alarmlyder og vibrasjon, selv om telefon også står i «ikke forstyrr» modus. Alle mottakere svare med kommentarer og bilder, som videre er med på å dokumentere hendelsen.

  TeamAlert bruker pushvarsler for å levere varslinger til Android-telefoner og iPhones. Alt du trenger er TeamAlert appen.

  Les mer

   KONTAKT OSS